De eerste stap is gezet! YES!

Iris Latour van Diëtistenpraktijk Ondersteboven is diëtist en bewegingsagoog/beweegcoach. Zij staat klaar voor al je vragen over voeding en beweging, ongeacht wat je vraag is. Samen wordt een plan opgesteld om jouw doel te behalen met behulp van het maken van kleine en haalbare aanpassingen, waarbij gekeken wordt naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden.

 

Tevens is Iris gespecialiseerd in voeding en huid. Heb je huidklachten zoals acne, psoriasis, rosacea, lipoedeem, eczeem of last van een wond? Voeding speelt hierbij een rol.

 

Wil je (weer) meer bewegen? Diëtistenpraktijk Ondersteboven gaat graag samen met jou aan de slag. Diëtistenpraktijk Ondersteboven geeft niet alleen tips over bewegen, maar gaan ook samen met jou bewegen. En dat is uniek voor een diëtistenpraktijk, omdat een diëtist vaak alleen adviseert om meer te bewegen, maar Diëtistenpraktijk Ondersteboven gaat net dat stapje verder om jou op weg te helpen door samen te bewegen.

 

Uiteraard hanteert Diëtistenpraktijk Ondersteboven altijd de coronamaatregelen

Heb je corona gehad en het herstel gaat minder goed dan verwacht? Dan helpt  Diëtistenpraktijk Ondersteboven je graag verder met herstel. Of heb je coronakilo's door deze pandemie? Ook dan ben je welkom.

Aanbod 

Voeding- en dieetadvies

Heb je vragen over voeding en wil je hierbij hulp? Of word je doorverwezen vanuit een (huis) arts of een andere professional? Samen wordt een plan gemaakt voor het optimaliseren van je voedingsinname. 

 

Meer informatie? Kijk bij diëtist.

Of meld je aan via de onderstaande 'aanmelden' knop.

Sport- en beweegadvies

Wil je graag sporten/bewegen alleen of met een familielid/vriend(in)/collega, maar je weet niet hoe en je wilt graag begeleiding? Samen wordt een beweegplan opgesteld en daarna kan er bewogen worden. 

Meer informatie? Kijk bij bewegingsagoog

Of meld je aan via de onderstaande 'aanmelden' knop.

Wandelgroepen

Houd jij van wandelen? Wandelen over het strand, in de bossen of door een wijk in Loosduinen in een kleine groep. Ook kan er door de groep gekozen worden om tussendoor oefeningen te doen, namelijk bootwalk. De groep bestaat uit maximaal 5 deelnemers.

De wandelgroepen zijn op maandagochtend van 8.00-9.00 uur en donderdagavond van 19.30-20.30 uur. Meld je hieronder snel aan.

Op maat: combinatie voeding, beweging en leefstijl 

Samen met de diëtist/bewegingsagoog je leefstijl in kleine stapjes aanpakken om jouw doel te behalen? Laat me weten wat jouw doel(en) en wens(en) zijn en stellen we samen een plan op.

Succesverhalen

"Iris heeft mij goed op weg geholpen naar een gezondere levensstijl. Ik had best een goed beeld bij wat wel en niet thuis hoort bij een gevarieerd gezond eetpatroon, maar toch kreeg ik het niet voor elkaar. Het was daarom super fijn dat ze heel praktische tips geeft. Als ik ergens tegenaan liep of toch moest toegeven dat iets me te veel moeite was, kwam ze steeds met adviezen waardoor ik weer verder kon en dingen blijvend kon veranderen. Het was ook prettig dat ze erg open is en zonder oordelen, daardoor kon ik ook open zijn over ongezonde gewoontes waar ik mij een beetje voor schaamde. 

Ze legde me ook dingen goed uit waardoor ik snapte wat een verstandige keuze was en wat minder, zonder dat dit heel technisch of streng was."

 

Thari | 31 jaar


"Door middel van gezonder eten op vaste tijdstippen (maar wel lekker). Heb ik binnen een paar weken mijn doel bereikt. 
Ik vond het een fijne begeleiding en heb er veel aan gehad."

 

Marc | 52 jaar


"Met persoonlijke begeleiding die paste bij mijn levensstijl kon ik, zonder drastische veranderingen, op een gezonde manier wat kilo’s kwijt raken. Bedankt Iris!"

 

Jermy | 27 jaar