Locaties

Westduinweg, Scheveningse haven

In de oneven weken op dinsdag van 9.00-20.00 uur kun je op afspraak komen.

In het gebouw bij huisartspraktijk dokter Chin.

Adres: Westduinweg 169, 2583 AA Den Haag

Wijk Bouwlust/Vrederust 

We zijn erg betrokken in de wijk Bouwlust/Vrederust in Den Haag. Zo doen we mee met verschillende projecten, geven we voorlichtingen en gaan we op huisbezoeken bij cliënten. Daarnaast grenst natuurgebied De Uithof aan de wijk en hier worden wandelconsulten buiten gehouden. Meer hierover lees je verder op deze pagina. 

Online consulten

Voordelen van een online consult is dat het geen reistijd kost en dat je op elk moment wanneer het jouw uitkomt een consult kan inplannen. Ook online consulten zijn persoonlijk en net als een huisbezoek en buiten consult vergelijkbaar. Online consulten worden via Caresharing georganiseerd. Meer informatie? Lees de blog over online consult. 

Buitenconsulten/wandelconsulten

Wat Diëtistenpraktijk Ondersteboven uniek maakt, is dat er buitenconsulten worden aangeboden. Een buitenconsult is vergelijkbaar als een online consult/huisbezoek/op locatie alleen dan buiten in de natuur. Het eerste consult vindt altijd plaats via een huisbezoek, een online consult of op locaties. Een vervolgconsult wordt wel buiten aangeboden en vindt plaats in het natuurgebied De Uithof in Den Haag. Tijdens een vervolgconsult wordt het gesprek gevoerd op een bankje of wordt er een wandeling gemaakt. Waar je voor kiest. Liever dichter bij jou in de buurt? Dat kan ook. 

 

Kies je voor een beweeg training? Dat kan ook buiten! Diëtistenpraktijk Ondersteboven begeleidt je graag met verschillende beweegactiviteiten in het de natuurgebied De Uithof in Den Haag.

Huisbezoeken

Wil je liever dat Diëtistenpraktijk Ondersteboven naar jou toe komt? Geen probleem. Dit kan voor zowel het diëtetiekconsult als de beweeg training. Diëtistenpraktijk Ondersteboven pakt graag de fiets om je te ontmoeten en is werkzaam in de stadsdelen Den Haag Escamp, Loosduinen en Vroondaal. Daarnaast ook in Wateringen.

Wil je graag een diëtetiekconsult inplannen of een combinatie van voeding, beweging en leefstijl? Klik op de button 'aanmelden'. 

Of kies je voor een beweeg training? Ga dan naar de pagina 'diensten en tarieven' en boek daar je keuze online en veilig.

Afspraak wijzigen of annuleren

Bij verhindering kun je 24 uur voor de afspraak de afspraak annuleren zonder dat er kosten in rekening worden gebracht. Indien je de beweeg training of het diëtetiekconsult niet of te laat annuleert, wordt de geplande training/consult in eigen rekening gebracht. Je kunt de training/consult annuleren door te mailen, bellen, sms-en of door een Whatsappje te sturen. Meer informatie? Lees de 'algemene voorwaarden'.